Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ring i dag på 23 72 56 61

Profil

Galleri10Huberts karriere som gulvsliber startede med at han hjalp venner og bekendte med at slibe gulve. Det viste sig hurtigt at han var rigtig god til det og samtidig at det var utrolig tilfredsstillende at aflevere et flot stykke arbejde, så derfor valgte han at starte eget firma i 2000 som bierhverv. Da firmaet fik nok at lave, opsagde han sit daværende job og blev fuldtids gulvafsliber i eget firma.

I dag tæller virksomheden Hubert og Martin, som er ”lærling” på 10. år, da han nægter at blive kaldt ”svend”.

Sammen leverer vi altid varen, og vi går aldrig på kompromis med vores opgaver. For os er kvalitet og den rette rådgivning vores vigtigste prioritet.  

Vi er vilde med vores job og gør alt for at tilfredsstille vores kunder, så de bliver glad for deres gulve. Vi møder hver dag mange forskellige mennesker, hvor opgaverne er vidt forskellige. Det kan være alt lige fra snoede trapper og terrasser til alle typer af gulve.

Vi tager en snak med dig som kunde, hvor vi lytter til dine behov og ønsker, men vi er heller ikke blege for at fortælle, hvis vi ikke kan løse opgaven. Vi rådgiver dig altid til den bedste løsning, og hvad der rent faktisk passer til dine behov.

Vi løser enhver type opgave. Hos os får du ingen runde hjørner eller dørtrin, som ikke er ordnet og vi kommer også ind under radiatoren. Hos os er god kvalitet en selvfølge.

Vi arbejder primært i Jylland, men hvis opgaven er stor nok, kommer vi også gerne i resten af landet. Vi får mange af vores jobs gennem anbefalinger fra tidligere kunder og vores samarbejdspartnere, og det sætter vi stor pris på.

Huberts Gulvafslibning · Violvej 7 · 8930 Randers · Tlf.: 23 72 56 61 · E-mail: info@hubertsgulvafslibning.dk
CVR: 25 36 36 63
Webdesign af Søgemedier A/S